Американският хотелски оператор Hilton Worldwide Holdings надхвърли очакванията на Wall

...
 Американският хотелски оператор Hilton Worldwide Holdings надхвърли очакванията на Wall
Коментари Харесай

Hilton надмина очакванията за печалбата си благодарение на търсенето в САЩ

 Американският хотелски оператор Hilton Worldwide Holdings надвиши упованията на Wall Street за облагата си за тримесечието с помощта на постоянното търсене на стаи в Съединени американски щати, предава Ройтерс.
Но притежателят на хотелските вериги Waldorf Astoria и Conard намали прогнозите си за доходи от стая за първокласните хотели през 2019 година на фона на забавянето на международната стопанска система.

Вчера Международният валутен фонд (МВФ) намали упованията си за растежа през 2019 година, защото комерсиалният спор сред Съединени американски щати и Китай и несигурността към Brexit подкопават доверието на бизнеса и намаляват вложенията.
Забавящият се напредък визира директно бюджетите за пътувания на корпорациите.Hilton заяви, че чака приходите от стая за цялата година да набъбнат сред 1% и 2% по отношение на планувания преди този момент напредък сред 1% и 3%.Сега компанията чака облагата й за 2019 година да доближи сред 3,78 и 3,85 $ на акция.

Нетната облага на Hilton, която ще бъде разпределена сред акционерите, е повишена до 260 млн. $, или 89 цента на акция, през второто тримесечие до 30 юни по отношение на 217 млн. $, или 71 цента на акция, година по-рано.

Hilton е постигнала облага от 1,06 $ на акция през второто тримесечие, като надмина междинните упования на анализаторите за 1,02 $ на акция, сочат данни на IBES от Refinitiv.

Приходите са се нараснали с 8,4% до 2,48 милиарда $.
По публикацията работиха: Божидарка Чобалигова, редактор Елена Илиева
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР